V času »koronakrize« so diplomirani psihologi, študenti zadnjih letnikov psihologije in magistrirani psihologi organizirali možnost brezplačne psihološke podpore "Psihosocialna podpora ob koronavirusu", s katero nadaljujejo tudi v letošnje poletje

Člani iniciative so pripravili Facebook stran “Psihosocialna podpora ob koronavirusu”, kjer objavljajo prispevke, ki so povezani s posledicami koronavirusa, nudijo pa tudi možnost enkratnega, do 45 minutnega psihološkega posveta.

Pogovor je primarno namenjen študentski populaciji, na voljo pa so tudi vsem tistim, ki so zaradi trenutne situacije zašli v psihološko, socialno, ekonomsko ali drugačno stisko. Pogovor, poleg zagotavljanja podpore, varnosti in reorganizacije življenja, zagotavlja tudi informacije in preusmeritve na ustrezne vire pomoči. Uporabniki se lahko na pogovor prijavijo preko obrazca na povezavi.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.