Rdeči križ Slovenije vas vljudno vabi na skupno usposabljanje vseh sodelujočih partnerjev in kolegov, ki delujejo v mobilni bolnišnici "VESNA".

Usposabljanje bo potekalo v sredo, 20. maja 2020, v območju vojašnice Edvarda Peperke. Pripravljen tematski sklop zajema pravilno uporabo in rokovanje z osebno varovalno opremo.

Vašo prisotnost na usposabljanju sporočite najkasneje do ponedeljka, 18. maja 2020, do 10. ure na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Ob prijavi na usposabljanje posredujte številko osebnega dokumenta, saj je navedeni podatek potrebno sporočiti na prijavnico vojašnice. V kolikor bi želeli znotraj območja parkirati vaše vozilo, bo to mogoče, na za to posebej označenem mestu. Ob prej navedenem podatku posredujte še registrsko številko vašega vozila.

Program.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.