Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, je brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznate, spoznate fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidite, kaj lahko s pridobljeno izobrazbo in poklicem počnete po koncu študija.

Vzemite pod drobnogled svoje interese, preko različnih vprašalnikov izvedite več o sebi, spoznajte visokošolski sistem, poklice prihodnosti in si zastavite karierne cilje!

Poletna šola je sestavljena iz treh sklopov in je izbirnega tipa. Izberete si lahko delavnice in spoznate fakultete in akademijo ter karierne poti alumnov Univerze v Ljubljani. Prijavite se na posamezno delavnico ali predstavitev.

Na Zdravstveni fakulteti bo predstavitev potekala online preko spletne aplikacije ZOOM v sredo, 26. avgusta 2020 med 11. in 12.30 uro.

Program, prijava in več informacij.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.