Raziskovalci, študenti in (bodoči) podjetniki – pozor! Po poletnem oddihu bo s svežimi močmi spet čas za nove izzive. Pridružite se energičnemu septembrskemu startu s spletinarjem 'Od raziskovalca do podjetnika', ki bo potekal pod okriljem letošnjega tekmovanja Rektorjeva nagrada za naj inovacijo.

Dr. Mark Pleško, mednarodno aktiven podjetnik, znanstvenik in strasten premagovalec ovir nam bo predstavil svojo izjemno pot od vrhunskega športnika do doktorja znanosti, raziskovalca in direktorja uspešnih podjetij (Cosylab, Tehnodrom, Letrika Sol), skupaj z nepogrešljivimi spoznanji in modrostmi, ki so potrebne za prodor na trgu. Pridobite ključne informacije za uspeh na raziskovalno-podjetniški poti in odkrijte kaj vse se skriva za njegovim motom: »Misli drzno, delaj trdo, bodi skromen in uživaj življenje.«

Pridružite se nam 2. septembra ob 16.00 uri na Zoom-u s klikom na povezavo (za dostop do dogodka je potrebna registracija).

Dogodek organizirata Pisarna za prenos znanja in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI).

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.