Vljudno vabljeni na Nacionalni posvet ob SVETOVNEM DNEVU AIDSA, ki bo v petek, 27.11.2020, s pričetkom ob 9.00 uri; posvet bo izveden na daljavo, s pomočjo aplikacije GoToTraining.

Nacionalni posvet bo brez kotizacije, prijavite se lahko na tej povezavi. Število mest je omejeno, zato se je na posvet potrebno predhodno prijaviti. Prijave za udeležbo sprejemajo do srede, 25. novembra 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest na spletnem naslovu.

Prijavljenim udeležencem bodo povezavo na posvet in navodila za uporabo aplikacije posredovali najkasneje do četrtka, 26. novembra 2020.

Postopek za pridobitev licenčnih točk Zdravniške zbornice Slovenije in Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveze strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije poteka.

V popoldanskem času, ob 12.30 uri pa se lahko na isti povezavi pridružite še strokovnemu srečanju z mednarodno udeležbo z naslovom HIV in COVID-19, ki ga organizira Društvo informacijski center Legebitra.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.