December je čas, ko se spomnimo drug na drugega, se obdarujemo in smo skupaj. Letošnji prazniki bodo drugačni od preteklih, kar pa še ne pomeni, da si med seboj ne moramo polepšati prazničnih dni.

Študentska organizacija Fakultete za socialno delo se je odločila, da skupaj s številnimi drugimi študentskimi organizacijami pripravi dobrodelni projekt za domove starejših občanov z imenom Prijazni plakat. Pri projeku sodeluje tudi Študentska organizacija Pacienti.

Prijazni plakat je plakat s pozitivnim sporočilom, plakat, ki pritegne pogled in gledalca (bralca) spravi v dobro voljo. Stanovalci domov in socialnih zavodov so v primerih, ko se okužba pojavi, zares osamljeni in bi jim takšni plakati lahko polepšali kakšen trenutek.

Vabimo vas, da pripravite plakat/e:
Kaj: Prijazni plakat, ki naj vsebuje lepo misel, risbo, šalo, spodbudne besede, … bodite kreativni in domiselni. Prijazni plakat lahko izdelate na A4, A3 ali A2 format. Ne pozabite se podpisati.
Kje: Izdelane plakate pošljite na naslov: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za socialno delo, Topniška ulica 31, 1000 Ljubljana.
Kdaj: do 20. decembra 2020.

Za kakršne koli dodatne informacije pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.