Vse bodoče študentke in študente vabimo na informativna dneva za dodiplomske študijske programe, ki bosta potekala v petek, 12. in v soboto, 13. februarja 2021.

Zaradi vsem poznane epidemiološke situacije bodo predstavitve posameznih študijskih programov potekale virtualno prek spletne platforme ZOOM in sicer:
- v petek, 12. februarja ob 10. uri,
- v petek, 12. februarja ob 15. uri ter
- v soboto, 13. februarja ob 9. uri.

Povezave do ZOOM predstavitev posameznih študijskih programov:

- BABIŠTVO

- DELOVNA TERAPIJA

- FIZIOTERAPIJA

- LABORATORIJSKA ZOBNA PROTETIKA

- ORTOTIKA IN PROTETIKA

- RADIOLOŠKA TEHNOLOGIJA

- SANITARNO INŽENIRSTVO

- ZDRAVSTVENA NEGA


Za vsa vprašanja glede vpisa, vpisnih točk, pogojev ipd. vam bo v petek, 12. februarja, med 11. in 12. uro na voljo ga. Marjeta Rot, vodja Službe za študijske zadeve.

Povezava: Klepetalnica s Službo za študijske zadeve

V kolikor se klepetalnice ne boste mogli udeležiti, se lahko preko e-pošte obrnete na referentke Službe za študijske zadeve, ki vam bodo z veseljem odgovorile na vsa vaša vprašanja.


Ker pa želimo, da bodoči študenti vsaj malce spoznate notranjost naše fakultete, za vas v petek, 12. februarja, s pričetkom ob 13. uri, pripravljamo t.i. virtualni live potep po Zdravstveni fakulteti, na katerega se boste odpravili skupaj z dvema našima študentoma. Na potepu boste spoznali nekaj naših študentov, morda srečali kakšnega predavatelja, stopili v našo največjo predavalnico, se sprehodili skozi knjižnico in spoznali še ostale kabinete in laboratorije, kjer poteka naš študijski proces. 

Povezava: Potep po Zdravstveni fakulteti

V primeru prevelikega števila udeležencev, bo virtualni potep po ZF dostopen tudi na FB Zdravstvene fakultete.


Za konec vas vabimo, da izpolnite krajši VPRAŠALNIK in sodelujete v nagradni igri. Namreč, med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli simbolično darilo Zdravstvene fakultete.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.