Ste vedeli, da dobro desetino operiranih bolnikov po kirurškem posegu doleti okužba kirurške rane? Tovrstne okužbe predstavljajo kar petino vseh bolnišničnih okužb.

Vemo, da vsakodnevno upoštevamo številne ukrepe za zmanjšanje okužb kirurških ran ter bolnišničnih okužb. Upoštevamo zelo visoke standarde čistoče in se trudimo, da bi bili kirurška dvorana in vsi instrumenti, materiali in oblačila čim bolj sterilni. Kaj manjka in kje so priložnosti za izboljšave?

O tem bodo spregovorili priznani slovenski strokovnjaki in gostja iz tujine na strokovnem srečanju in okrogli mizi v torek, 13. aprila 2021 od 15.30 do 18. ure.

Dogodek je brezplačen in je prijavljen za kreditne točke pri Zdravniški zbornici (2 KT) in Zbornici zdravstvene in babiške nege - Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije. Število mest je omejeno.

Program.
Prijava. 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.