Organizacijski odbor MPN&MPNr-EuroNet Ljubljana vas vabi na 15. Mednarodno srečanje MPN&MPNr-EuroNet »Diagnostika in zdravljenje mieloproliferativnih novotvorb in povezanih prirojenih bolezni«, ki bo potekalo od 21. do 23. aprila 2021 v obliki videokonference v okolju Zoom webinar.

Medicinska fakulteta in Univerzitetni klinični center gostita 15. srečanje evropskega združenja MPN&MPNr-EuroNet, ki deluje na področju mieloproliferativnih novotvorb (MPN) ter prirojenih bolezni mieloičnega sistema. Tridnevno srečanje združuje predstavitve s področja od klinične hematologije do biokemije in molekularne biologije in bo letos prvič organizirano v Sloveniji.

Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku. Udeležba na srečanju je brezplačna. V namen udeležbe je potrebna registracija na spletni strani srečanja, po prijavi boste preko emaila prejeli povezavo na Zoom webinar.

Program srečanja

Več informacij in registracija na povezavi.

Zadnji rok za prijavo je 20. april 2021. Dogodek je objavljen tudi na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije – izobraževanje in omogoča pridobitev 14 točk za obnovitev licence.

Lepo vabljeni!

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.