Za študente naše fakultete, mlade raziskovalce in mlade profesionalce je že tretje leto zapored na voljo brezplačno izobraževanje na temo umetne inteligence v medicini. To bo potekalo v okviru največje mreže organizacij in inovacij na področju zdravja, podprte s strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologije (EIT) in Evropske Unije, EIT Health. Trening organizirajo prestižni GE Healthcare, LEITAT Technological Center in KTH Royal Institute of Technology.

10-tedensko online izobraževanje se prične 21. junija in traja do 30. avgusta (ob ponedeljkih, od 15. do 17.30 ure). 450 udeležencem iz celotne EU predajajo znanja vrhunski strokovnjaki in mentorji, ki jim pomagajo pri spoznavanju področja in delovanja umetne inteligence, doprinosa v medicini, diagnostiki, ipd.

Kratek opis programa.

Več informacij na https://helloaionline.com/, kjer se izvede tudi prijava. Ker je LUI slovensko središče za EIT Health, se v prijavnici pri vprašanju >Which RIS Hub does your institution of current education or employment belong to?< izbere Slovenija.

Rok prijav je podaljšan do 11. junija 2021.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.