Rad/a delaš s starejšimi ljudmi? Si srčen/a, zavzet/a in rad/a pomagaš? Bi ob šolanju rad/a nekaj zaslužil/a in se preizkusil/a pri delu z  ljudmi? Zaključuješ šolo in si iščeš prvo zaposlitev?

Potem vabljen/a, da se pridružiš in postaneš del sproščenega, pozitivnega in strokovnega kolektiva Doma starejših občanov Ljubljana Vič - Rudnik.

Nudijo:
- opravljanje pripravništva in strokovnega izpita za srednje medicinske sestre/zdravstvene tehnike,
- možnost zaposlitve za nedoločen čas,
- ugodnosti v okviru certifikata »Družini prijazno podjetje«,
- možnost športnih aktivnosti znotraj delovnega časa,
- dobro malico vsak dan,
- veliko parkirišče za vse zaposlene.

Na voljo je več prostih delovnih mest za študentsko ali redno delo:
- delo preko študentskega servisa z dobrim plačilom, delo je možno tudi v popoldanskem času in preko vikenda,
- delovno mesto bolničar/negovalec – PRIPRAVNIK ali srednja medicinska sestra/zdravstveni tehnik – pripravnik.

Za več informacij o delu preko študentskega servisa stopi v kontakt z diplomirano medicinsko sestro Katarino Bohanec, ki je dosegljiva na številko 01 477 06 69 ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

Za več informacij o možnosti pripravništva ali rednega dela pa se obrni na kadrovsko službo: Eva Antosiewicz 01 477 09 33, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Suzana Zupan 01 477 06 09, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.