Spoštovane študentke in študenti.

V ponedeljek, 14. februarja, pričnemo z letnim semestrom. Del študijskega procesa bo predvidoma do vključno 11. marca še vedno potekal na daljavo (predavanja, seminarji, seminarske vaje), del pa v živo (vaje).

Radi bi vas spomnili, da je za vstop v fakulteto obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. V kolikor ne izpolnjujete pogoja P ali C, samotestiranje ne velja, veljavno je zgolj potrdilo o negativnem testu s katerekoli uradne točke testiranja, staro največ 48 ur. Samotestiranje na fakulteti ne bo organizirano.

Izpolnjevanje PCT pogoja izkažete z veljavno QR kodo ob vstopu v fakulteto, na recepciji sta v ta namen nameščena dva čitalca.

Še vedno velja, da se pred vstopom v prostore Zdravstvene fakultete evidentirate prek QR kode, ki je nameščena na vhodu fakultete, kasneje pa se evidentirate še pred vsakim vstopom v predavalnice, kabinete, laboratorije, telovadnico in knjižnico. Le na ta način lahko sledimo morebitnim visokorizičnim kontaktom, kot to od nas zahtevajo navodila NIJZ in Univerze v Ljubljani.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.