Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Sprememba ukrepov COVID-19

Glede na sproščanje ukrepov vas obveščamo, da za vstop v fakulteto ni več potreben PCT pogoj, je pa ves čas prisotnosti v prostorih fakultete še vedno obvezna nošnja maske. Evidentiranje prisotnosti v posameznih prostorih prek QR kod ostaja, ni pa več potrebno evidentiranje za vstop v fakulteto.

PCT pogoj ostaja obvezen za zaposlene in obiskovalce v zdravstvenih ustanovah in socialno-varstvenih zavodih. Za študente, ki opravljate svoje študijske obveznosti v kateri od prej omenjenih ustanov, je izpolnjevanje PCT pogoja tako obvezno. Tisti, ki ne izpolnjujete pogoja P ali C, testiranje opravite pri njih. V kolikor bomo prejeli drugačna navodila, boste o tem nemudoma obveščeni.

Do spremembe prihaja tudi glede načina izvedbe pedagoškega procesa – tekom tedna vas bomo obvestili, kdaj prehajamo na izvajanje pedagoškega procesa v živo.

Ponovno bo možen osebni kontakt v Službi za študijske zadeve v času uradnih ur, od ponedeljka do petka, med 12. in 14. uro, vendar bo za to potrebna predhodna najava prek obrazca na spletni strani (prijava bo možna predvidoma od 7.3.2022 dalje).

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »