Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Dogodek za mlade: Osebni in poslovni razvoj

Še študiraš ali iščeš svojo prvo zaposlitev? Te zanima, kako pridobiti kompetence in znanja ter ustvariti lastno zgodbo o uspehu? Potem se 5. oktobra udeleži dogodka za mlade.

Z razvojem veščin in sposobnosti je potrebno začeti že v času študija in na ta način graditi osebno konkurenčno prednost. O pomembnosti osebnega in poslovnega razvoja bosta spregovorila digitalni oblikovalec in ustvarjalec podcasta Aidea Klemen Selakovič ter podjetnica, trenerka in spletna vplivnica Petra Parovel.

Prisluhnite Klemnu in Petri, ki nam bosta odkrito zaupala, kakšni so bili njuni študentski začetki in kako sta razvila svoje sposobnosti ter kompetence. Po koncu pogovora boste imeli priložnost poklepetati tudi s svetovalci za kadre, zato s seboj prinesite svoj življenjepis.

Več informacij.

dogodek

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »