V petek, 28. avgusta 2020, bo v organizaciji Univerze na Primorskem Fakultete za vede o zdravju potekala 12. Študentska konferenca s področja zdravstvenih ved, ki letos nosi naslov »RAZISKOVANJE ZA ZNANJE, ZNANJE ZA ZDRAVJE«. Konferenca, ki jo vsako leto gosti druga zdravstvena fakulteta oz. visoka šola, je namenjena izboljševanju kakovosti izobraževanja s področja zdravstvenih ved v slovenskem prostoru, razvijanju veščin raziskovanja in predstavljanja izsledkov raziskav pri študentih dodiplomskega in podiplomskega študija zdravstvenih ved, krepitvi poklicnega in medpoklicnega sodelovanja, oblikovanju socialnih mrež pri bodočih strokovnjakih ter medsebojnemu sodelovanju visokošolskih izobraževalnih ustanov, ki izobražujejo za poklice v zdravstvu.

Na konferenci bodo s svojimi prispevki sodelovali tudi naši študenti babištva, delovne terapije, fizioterapije, sanitarnega inženirstva in zdravstvene nege.

Zdravstvene razmere, s katerimi se soočamo v letu 2020, so botrovale k temu, da bo konferenca prvič potekala preko video prenosa, in jo bo mogoče spremljati preko fakultetne spletne strani.

V primeru, da želite pridobiti potrdilo o udeležbi na konferenci, boste svojo prisotnost kot slušatelj, slušateljica lahko izkazali z dokazilom v obliki slike (»PRINT SCREEN« posnetka) vašega ekrana v trenutku spremljanja programa konference, ki nam ga pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (navodila). Na podlagi dokazila vas bomo uvrstili na listo prisotnosti udeležencev konference za potrebe licenčnega vrednotenja na Zbornici-Zvezi, zato nam poleg posnetka pošljite tudi št. članske izkaznice, v kolikor boste LT uveljavljali. Skladno s sklepom I-2020-0308-0308 je komisija Zbornice-Zveze programu dodelila 5 LT za pasivno udeležbo.

PROGRAM

Več informacij.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.