Vas zanimajo poletne, jesenske ali zimske šole? Morda študijska izmenjava na prvi ali drugi stopnji? Vas navdušuje možnost študija v mestu, kjer ima vsak kamen svojo zanimivo zgodbo?

Venice International University (VIU) ponuja možnosti za: 
- izmenjavo študentov,
- različne programe poletnih šol,
- intenzivne tematske seminarje za študente druge in tretje stopnje,
- mednarodno akademijo za doktorske študente,
- pripravništvo v podjetjih v Italiji oz. na članicah univerz VIU.

V okviru dogodka "Izzivi v tujini" bodo predstavljene različne aktivnosti in možnosti za izmenjavo študentov v okviru VIU,  konzorciju 20 univerz z vsega sveta in s kampusom na otoku San Servolo v Benetkah.

Spletna predstavitev bo potekala v torek, 13. 10. 2020, s pričetkom ob 14.00 uri.

Prijava na predstavitev je mogoča preko POPR-a – portala osebne in profesionalne rasti. Študenti se v POPR prijavite s svojo UL digitalno identiteto, ostali pa sledite registracijskemu postopku. Več o POPR-u si preberite med našimi novicami. Na predstavitev aktivnosti VIU se lahko prijavite preko te povezave.

Vljudno vabljeni.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.