Si študentka, študent Univerze v Ljubljani? Si ustvarjalna oseba, polna zanimivih idej? Prijavi se na študentski natečaj Univerze v Ljubljani in ustvari potisk za masko, dežnik ali dežni plašč za zvezo EUTOPIA. Z malo sreče in inovativnosti lahko osvojiš nagrado v višini 200 evrov.

KAJ? Ustvari potisk za masko, dežnik ali dežni plašč. Zmagovalne ideje bodo postale del vizualne podobe zveze EUTOPIA. Pričakujemo izvirne in zanimive ideje, ki bodo krasile promocijske izdelke EUTOPIE ter predstavljala zvezo in njene vrednote po Evropi.

KDO? Študentke in študenti Univerze v Ljubljani. Vse, kar potrebuješ za prijavo, je študentski status in ustvarjalnost.

KDAJ IN KAKO? Kreativne ideje nam pošlji do 14. februarja 2021 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Zmagovalci bodo razglašeni 24. februarja ob 12. uri na spletni strani in družbenih omrežjih Univerze v Ljubljani. Zmagovalni predlog bo izbran na podlagi ocen komisije in števila všečkov na Facebook strani Univerze v Ljubljani.

NAGRADA? Zmagovalne ideje bodo postale del vizualne podobe EUTOPIE za promocijske namene. Zmagovalci prejmejo tudi denarno nagrado v vrednosti 200 evrov.

TE ZANIMA VEČ? Izbiraš lahko med tremi promocijskimi izdelki – masko, dežnikom ali dežnim plaščem. Odločitev je tvoja. Podrobna navodila in kriteriji so dostopni na POPR-u!

Celoten razpis.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.