Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško organizira nepozabna in radosti ter dogodivščin polna zdravstvena letovanja in poletne tabore znanja za otroke in mladostnike, ki bodo potekala od 30. 6. do 27. 8. 2021. 

Za strokovno izvedbo našega poletnega programa potrebujemo veliko količino prostovoljcev - vzgojiteljev in animatorjev, ki bi se pridružili našim pedagoškim ekipam.

Možnosti za študentsko delo/zaposlitev trenutno nimamo, obstaja pa možnost sodelovanja v obliki prostovoljstva, pripravništva ali prakse. Nadomestilo za nastale stroške pri opravljanju prostovoljskega dela je povprečno 20 eur dnevno. Za bivanje, hrano in potne stroške je poskrbljeno. 

Poleg tega, v kolikor bi se odločili za sodelovanje z nami, bi bilo zelo dobrodošlo, da se udeležite našega dvodnevnega izobraževanja za vzgojitelje in animatorje, ki ga bomo organizirali v Domu Triglavska roža v Trenti predvidoma 18. in 19. junija 2021.

Program in datume letovanj najdete v priloženi brošuri.

Če bi želeli biti del poletne zgodbe in si pridobiti neprecenljivo izkušnjo, pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa pokličite na telefonsko številko 030 703 832. 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.