V okviru akcije Srčna UL, ki jo izvajamo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, je odprt razpis za dodelitev finančne pomoči, na katerega se lahko prijavijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani.

Kdo lahko zaprosi?

Za pomoč lahko zaprosijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani, z veljavnim statusom v študijskem letu 2020/2021, ki so se znašli v stiski in izpolnjujejo naslednje pogoje:
- so mlajši od 26 let, starši oziroma skrbniki (če jih imajo) pa jih težko vzdržujejo, saj imajo prenizke dohodke,
- so starejši od 26 let, doseženi prihodki pa niso zadostni za osnovno preživetje (lastno ali vzdrževanih družinskih članov).

Oblika pomoči: Pomoč lahko vsebuje sofinanciranje najemnine in bivanjskih stroškov (celotno ali delno poplačilo stroška), nakup živil in oblačil, študijskega materiala (celotno ali delno poplačilo računa) in/ali študiju namenjene računalniške opreme (celotno ali delno poplačilo računa).

Rok prijave: Razpis je odprt do 15. oktobra 2021. Vnaprejšnje ali kasnejše prijave niso možne.

Več informacij o razpisu, pogojih in načinu prijave je objavljenih v razpisu na spletni strani Srčna UL.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.