S petkom, 8.10.2021, prehajamo na nov sistem beleženja prisotnosti na Zdravstveni fakulteti in sicer s prijavo preko QR kod.

Prvo prijavo študenti oddate že pred vstopom v Zdravstveno fakulteto – sistem bo zabeležil vašo prisotnost na fakulteti za ta dan. Evidentiranje je potrebno samo ob prvem dnevnem vstopu.

Prisotnost je potrebno evidentirati pred vstopom v vsako predavalnico, kabinet, laboratorij, knjižnico, diplomsko sobo in telovadnico, kjer se boste nahajali – QR kode bodo nameščene na vratih vsakega prostora.

Za tiste, ki se bodo udeležili samotestiranja, bo v predavalnici, kjer bo le-to potekalo, nameščena posebna QR koda.

V kolikor vaš telefon ne podpira branja QR kod, prosimo, da si naložite ustrezno aplikacijo ali pa za beleženje prisotnosti poprosite sošolca.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.