DNEVI KAKOVOSTI NA ZF 

VABIMO NA PREDSTAVITEV

PSIHOSOCIALNIH SVETOVALNIC ZA ŠTUDENTE

ki bo v okviru Dnevov kakovosti ZFpotekala na Zdravstveni fakulteti

19. septembra 2019 ob 9.00 uri  v predavalnici 22

 

Komisija za kakovost se je odzvala na poročilo učiteljev tutorjev, ki na Zdravstveni fakulteti skupaj z ostalimi sodelavci že dalj časa opažajo in izražajo nemoč pri svetovanju študentom, ki se znajdejo v raznih psihosocialnih stiskah.

Vljudno vabljeni učitelji (učitelji tutorji, mentorji letnikov, …), zaposleni v Službi za študijske zadeve, študenti tutorji, predstavniki študentov ter vsi, ki jih tematika zanima.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za PRIJAVO tukaj.

Predstavitev bo trajala eno uro.

Gostili bomo vodjo Psihosocialne svetovalnice na Pedagoški fakulteti doc. dr. Tomaža Veca, spec. psihsvet. in predsednico Komisije za socialno ekonomska vprašanja študentov Univerze v Ljubljani prof. dr. Darjo Zorc Maver.

Pričakovati je, da se s podobnimi izzivi srečujejo na vseh članicah Univerze v Ljubljani, različni pa so načini, kako se z njimi znamo, zmoremo ali pa želimo spoprijeti. Na srečanju bo predstavljena zasnova in delovanje primera dobre prakse na Pedagoški fakulteti in predlog za razvoj mreže podobnih svetovalnic za študente UL. V konstruktivni izmenjavi mnenj in izkušenj se lahko oblikujejo konkretna izhodišča za nadaljnje uresničevanje hitrih in učinkovitih praktičnih rešitev.

Vljudno vabljeni!

Doc. dr. Barbara Domajnko                           Izr. prof. dr. Darja Rugelj
Koordinatorica učiteljskega tutorstva             Prodekanja za kakovost

                                                                                                                                         

*        Več informacij o Psihosocialni svetovalnici na Pedagoški fakulteti: https://www.pef.uni-lj.si/894.html
*        Univerzitetna podstran z gradivi na temo dela s študenti v duševni stiski https://www.uni-lj.si/studij/dusevno-zdravje
*       Tutorski priročnik UL https://www.uni-lj.si/studij/osnovne_informacije/tutorstvo

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.