Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Sodelovanje v projektu razpiša MIZŠ

Povabilo študentom študijskega programa ZN k izvedbi skupnega projekta v okviru razpisa MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«.

Ideja je izdelati izobraževalne kratke video filme v sodelovanju z gospodarsko družbo DARS. Delovni naslov projekta je: »Varno reševanje ponesrečenih ob dogodkih na cestah v upravljanju DARS«.

Sodelovanje v projektu sta potrdila gospodarska družba DARS d.d. in Naravoslovno tehnična fakulteta. V projekt želimo enakovredno vključiti vsaj dva študenta ZF, po možnosti iz različnih stopenj študija ZN. Cilj projekta je izdelati kratke in za javnost zanimive video filme, oblikovane z inovativnim pristopom. Snemanja bi potekala v zunanjem okolju, za našo varnost bo ustrezno skrbel DARS. Filmi se bodo snemali brez zvoka, pri montaži pa bomo dodali spremna besedila/grafične oznake in kratke zvočne posnetke opisa izvedbe posamezne aktivnosti. Velik poudarek  bo na končnem kreativnem in inovativnem grafičnem oblikovanju video posnetkov in še posebno v tem delu vidim dodano vrednost našega skupnega sodelovanja. Izdelki bodo produkt dela študentov. Izdelani video posnetki bodo namenjeni izobraževanju/ozaveščanju uporabnikov cestnega omrežja. Ostali splošni javnosti bodo predstavljeni preko spletnih strani DARS, morda se uspemo dogovoriti za promocijo še z RTV. Osebno prepoznam dodano vrednost v povezovanju gospodarske družbe, ZF in NTF pri projektnem delu v skupno dobro. Sodelovanje v projektu je za študente plačano. 

Kontakt: viš. pred. Robert Sotler - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »