Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Prošnja za pomoč študentov ZN (URI Soča)

S strani URI-Soča smo prejeli izredno prošnjo po zagotavljanju nemotenega dela na njihovih oddelkih. Pojasnjujejo, da imajo izredno stanje, saj jim že nekaj dni primanjkuje ustreznega kadra. 

Za pomoč prosijo študente zdravstvene nege I. stopnje, vpisane v dodatno leto ter študente zdravstvene nege II. stopnje. Pomoč potrebujejo predvsem ob koncih tedna in sicer ob petkih, od 13.30 do 20.30 ure, ob sobotah od 6.30 do 13.30 ure oziroma od 13.30 do 20.30 ure, ob nedeljah in praznikih pa od 7. do 20. ure.

Vsak študent bo imel za čas opravljanja dela pri njih zagotovljeno malico.

Vljudno vas pozivamo, da v kolikor ste zainteresirani pomagati, se obrnite na asist. Vikija Kotarja prek elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »