Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Center za vseživljenjsko učenje

Center za vseživljenjsko učenje Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani deluje od leta 2009 in nadaljuje bogato tradicijo izobraževalnih dejavnosti, ki jih fakulteta in njene predhodnice že desetletja izvajajo za svoje diplomante in druge udeležence. Naš cilj je zagotavljanje stalnega sistema za prenos novosti v disciplinah in strokah v prakso in prilagajanje dejavnosti potrebam uporabnikov. Zdravstvena dejavnost se mora stalno prilagajati tako spremembam v potrebah prebivalstva kot razvoju znanstvenih ugotovitev, zato je nenehno dopolnjevanje znanja nujnost za slehernega zdravstvenega strokovnjaka.

Center pripravlja in organizira različne aktivnosti:

  • seminarje, delavnice, tečaje za strokovno javnost in za prebivalstvo,
  • programe usposabljanja za klinične mentorje,
  • izvedbo državnih in mednarodnih posvetov, konferenc, simpozijev, seminarjev,
  • izdaje študijskega in drugega gradiva za dejavnost vseživljenjskega učenja,
  • študijske programe za izpopolnjevanje.

Center razvija in spodbuja sodobne metode izobraževanja, ki izhajajo iz aktivne vloge vseh udeležencev. Vključenost Zdravstvene fakultete v mednarodne projekte s področja kontinuiranega izobraževanja zdravstvenih delavcev (npr. EIPEN) omogoča tudi mednarodno primerljivost.

Kontakti in informacije

Predstojnik CVU:
izr. prof. dr. Miha Fošnarič
Tel. št.: 01 300 11 17
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Koordinatorka izobraževanj:
Vesna Osojnik
Tel. št.: 01 300 11 65
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »