Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Oddaja prostorov

V času, ko v predavalnicah ne poteka osnovna študijska dejavnost, je uporabnikom na voljo najem sodobno opremljenih, zračnih in svetlih predavalnic za predavanja, predstavitve, simpozije, kongrese ali podobne dogodke. Poleg predavalnic so na voljo tudi ustrezni spremljevalni prostori (registracija, neformalno druženje, prigrizek).

Za prodajo vstopnic, posredovanje informacij, neformalno srečevanje in druženje, postavitev različnih razstav ali organizacijo družabnih dogodkov sta na voljo prostorna avla in preddverje.

Prostori so lahko dostopni in med seboj povezani, kar omogoča dobro orientacijo udeležencev.

Iz centralnega preddverja je mogoč neposredni dostop do dvoran.

Prostori in obiskovalci so ustrezno varovani z učinkovito varnostno službo.

Na voljo so naslednji prostori:
- velika predavalnica (228 sedežev; možnost avdio in video projekcije),
− devet srednje velikih predavalnic.

Cene za najem prostora in cene za pomoč osebja fakultete pri izvedbi dogodka so določene za uro najema v ceniku, ki je sestavni del Pravilnika o oglaševanju in oddaji prostorov Zdravstvene fakultete.

Vlogo za uporabo prostorov oziroma postavitev stojnic posredujte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite ga. Vesno Osojnik na tel. št. 01 300 11 65.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »