Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Strokovni izpit na področju socialnega varstva

Četrtek, 30. 3. 2023, ob 13.00, na Fakulteti za socialno delo.

Če vas zanima delo na področju socialnega varstva vabljeni, da se nam pridružite 30. 3. 2023 na Fakulteti za socialno delo, kjer bosta strokovna delavca iz Socialne zbornice Slovenije predstavila:

- pripravništvo na področju socialnega varstva,
- strokovni izpit na področju socialnega varstva, 
- kdo lahko pristopi k strokovnemu izpitu in kakšni so pogoji,
- katere izkušnje štejejo in kako jih sploh pridobiti,
- kako poteka prijava na strokovni izpit, kaj obsega ter kako se nanj najbolje pripraviti.

Vaša vprašanja so dobrodošla in zaželena, potrudili se bomo, da boste dobili odgovore nanje ter razjasnili vse nejasnosti. Izkoristite priložnost in zaposlene na Socialni zbornici povprašajte o vaših konkretnih izzivih in dilemah.

Veste, da lahko po Zakonu o socialnem varstvu socialno varstvene storitve poleg strokovnih delavcev, ki so končali višjo ali visoko šolo, ki izobražuje za socialno delo opravljajo tudi strokovni delavci, ki so končali višjo ali visoko šolo psihološke ali biopsihološke smeri, pedagoške smeri in njenih specialnih disciplin, upravne, pravne, sociološke, zdravstvene smeri – smer delovne terapije in teološke smeri z ustrezno specializacijo?

Vabljeni! Prijavite se prek POPR-a>>

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »