Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Karierni tabor julij 2023

Študentke in študenti UL, izkoristite začetek počitnic in poletno brezskrbnost za pridobivanje novih znanj in kompetenc na Kariernem taboru! Le-ta bo potekal od 3. do 7. julija 2023.

Karierni tabor združuje brezplačne delavnice, strnjene v teden dni, ki jih organiziramo v Kariernih centrih Univerze v Ljubljani. Na delavnicah boste pridobili široko paleto različnih znanj za nadgradnjo svojih zaposlitvenih, komunikacijskih in digitalnih veščin. Obenem vsebine ponujajo tudi priložnost za spodbudo pri študiju in razmišljanju o svoji študijski in karierni poti.

Udeležite se lahko:
- ChatGPT oz. Genialni Prijateljski Teleban, ki ga ljubimo in sovražimo,
- Tehnike pogajanj,
- Excel napredni (10-urni) tečaj,
- Kako ohraniti motivacijo in veselje (do študija)?,
- Zmagovalna miselnost,
- Osnove projektnega managementa v kulturi in širše,
- Kaj lahko že v času študija naredim za lažjo pridobitev statusa samozaposlenega v kulturi ter uspešno vstopim v polje kulture?,
- Poslovni bonton.

Vabimo vas k prijavi in udeležbi!

Za opise delavnic, datume in povezavo do prijave na POPR-u obiščete spletno stran Kariernih centrov UL.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »