Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Karierni svetovalec na ZF

V okviru Kariernih centrov UL na fakulteti deluje karierni svetovalec, mag. Klemen Marinčič. Na fakulteti je prisoten in ima uradne ure v Družabnem prostoru (4. nadstropje) vsak petek med 8. in 14. uro.

Nanj se lahko obrnete v primeru kariernih nasvetov, iskanja dela, pregleda življenjepisov in prijavnih pisem, nasvetov pri študiju in ostalih tem vezanih na vseživljenjsko karierno orientacijo.

Zaželena je vnaprejšnja prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 030 641 657.

V kolikor v času uradnih ur niste prisotni na fakulteti, se za karierno svetovanje lahko dogovorite tudi na drugi lokaciji ali prek spleta.

Vse dogodke Kariernih centrov lahko spremljate preko portala POPR oziroma na povezavi TUKAJ.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »