Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Karierni centri UL

Kariernih centrih UL (KC UL) si želimo, da bi samozavestno in brez težav našli dobro zaposlitev po zaključku študija, zato med letom za vas organiziramo številne dogodke namenjene povezovanju z delodajalci, izobraževanja za razvoj zaposlitvenih veščin in pridobivanje drugih znanj, ki vam bodo koristila na študijski in karierni poti (npr. na teme komunikacije, javnega nastopanja, digitalizacije, osebne rasti idr.).

Vsak posameznik je edinstven s svojimi lastnostmi, izkušnjami in željami, zato ne odlašajte in se odločite za osebno karierno svetovanje. Z nami se lahko pogovorite o iskanju študentskega dela ali zaposlitvenih možnosti po študiju, izpilite svoj življenjepis, se pripravite na zaposlitveni razgovor ali odprete druge dileme, vezane na študij in osebni karierni razvoj. Najraje se srečamo v živo, lahko pa tudi preko spleta.

Za študente so vse dejavnosti KC UL brezplačne! 

Na izobraževanja in svetovanje se lahko prijavite v portalu POPR z veljavno študentsko digitalno identiteto (skupina Študenti), v katerem najdete tudi študentska dela, zaposlitve in različne karierne priložnosti.

Kaj pridobite, če aktivno sodelujete pri dejavnostih Kariernih centrov UL?
- Ključne kompetence, ki jih delodajalci iščejo,
- bogato socialno mrežo, ki je lahko ključ do želene zaposlitve,
- kilometrino, potrebno za samozavesten nastop pred delodajalci,
- izoblikovan osebni zaposlitveni načrt,
- osebnega svetovalca, ki svetuje in pomaga pri sprejemanju pomembnih kariernih odločitev.

Da boste vedno na tekočem o vseh dejavnostih, ki jih pripravljamo za vas, se prijavite na prejemanje e-novic Kariernih centrov UL.

Ste zamudili kakšno zanimivo izobraževanje? Pobrskajte po e-učilnici KC UL, v kateri so posnetki nekaterih preteklih izobraževanj dosegljivi kadar koli (s spletno povezavo).

Veseli bomo vaše družbe na Instagramu in Facebooku Kariernih centrov UL ter spremljanja spletne strani.

Pišite ali pokličite svojega kariernega svetovalca na ZF in se dogovorite za srečanje:
Klemen Marinčič - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na 030 641 657

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »