Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Karierni centri UL tudi v času epidemije še vedno z vami

KCUL

(P)ostanite informirani o kariernih priložnostih, naročite se na individualno svetovanje ali …

Veliko naših delavnic in kariernih dni smo morali odpovedati, kar pa ne pomeni, da vam nismo več na voljo. Večino naših aktivnosti smo tudi mi preselili na splet.


-
Individualna e-svetovanja. (P)ostanite povezani z vašim kariernim svetovalcem. Čas izolacije je lahko tudi priložnost za poglobljen razmislek in pogovor o nadaljevanju študija, raziskovanju kariernih priložnosti, načrtovanju zaposlitve in/ali njeno aktivno iskanje. S svetovalcem se lahko povežete v obliki videa, po elektronski pošti in/ali telefonu. Kontakti so objavljeni tukaj.

- Spletne delavnice in drugi dogodki: Prizadevamo si tudi, da bomo v tem času omogočili predavanja in delavnice na spletu. Objavljeni so na naši spletni strani pri dogodkih, kjer jih bomo sproti dopolnjevali, ali se obrnite na karierne svetovalce svoje fakultete/akademij Univerze v Ljubljani.

- Vabljeni v e-učilnico Kariernih centrov UL, v kateri so objavljeni nekateri že izvedeni webinarji na teme, kako se hitreje in učinkovito učiti, o načinih razmišljanja, grafični predstavitvi podatkov, sodobnem trgu dela, pisanju življenjepisa, upravljanju s časom, kratkih javnih predstavitvah (pitchu) in kako se pogovarjati z nekom, ki razmišlja o samomoru. O dostopu do e-učilnice si lahko več preberete tukaj.

- Spremljajte naše e-novice. Jih ne prejemate? Naročite se lahko tukaj, za vsak primer pa preverite, da morda naša pošta ni umeščena med promocije ali nezaželno pošto.

- Ostanimo povezani na družbenih omrežjih. Redno objavljamo zanimive informacije o kariernih priložnostih - Facebook in Instagram.

- Vsi, ki ste vpisani v zadnji letnik študija ali se pripravljate na zaključek študija ste vabljeni k vpisu v svoj klub alumnov. Klubi alumnov tudi v teh časih ponujajo vrsto ugodnosti, ogled prostih delovnih mest in mentorstvo starejših kolegov. Vpišete se lahko tukaj, dodatne informacije pa so vam na voljo tukaj.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »