V kolikor vas zanimajo aktualna družbena vprašanja in si želite o njih debatirati še z drugimi študenti na evropskih univerzah, je We Discover Days Barcelona odlična priložnost za vas!

Tridnevni dogodek (28., 29. in 30. oktober) je namenjen konferencam, razpravam, projekcijam, delavnicam in spletnim obiskom ter odpiranju različnim temam, kot so podnebne razmere, promet in mobilnost, socialna vključenost in še mnoge druge.

To so aktualna vprašanja, ki združujejo študente, strokovnjake, raziskovalce in ostale, združujejo nas na poti k istemu cilju - ustvariti boljšo prihodnost za vse.

Podroben program

Dogodek poteka v angleškem jeziku.

Na dogodek se prijavi  prek POPR-a!

Vse prijave na dogodke in svetovanja zdaj potekajo preko POPR-a - portala osebne in profesionalne rastii. Študenti se v POPR prijavite kar s svojo UL digitalno identiteto. Povezava na prijavnico za udeležbo na We Discover Days

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.