Karierni svetovalec na Zdravstveni fakulteti je g. Klemen Marinčič. Nanj se lahko obrnete za:

- pregled CV-ja,
- podporo pri iskanju prakse, štud. dela ali zaposlitve,
- odkrivanju kompetenc, ki jih dobite v času študija,
- podporo pri predstavitvi delodajalcem,
- raziskovanje zaposlitvenih možnosti po zaključku študija,
- informiranju glede znanja o mehkih veščinah,
- dilemah o nadaljevanju študija na 2. oz. 3. stopnji in
- drugih dilemah vezanih na vprašanja osebnega kariernega razvoja.

Na voljo vam je, da vam pomaga razumeti in prepoznati interese, vrednote, strasti in sposobnosti ter sprejeti odgovornost za svoje samostojno vodenje karierne poti. Kako?

Na voljo vam je za individualno svetovanje. V osnovi gre za zaupen pogovor o najrazličnejših vprašanjih povezanih z razvojem kariere, za katerega se odloči veliko študentov. Nekateri imajo dileme glede nadaljevanja študija, spet drugi si želijo zgolj pogovor glede določenih kariernih odločitev, ki jih nameravajo sprejeti.

Karierni centri UL organizirajo dogodke in delavnice, ki vam pomagajo pri osebnem in profeisonalnem razvoju. Veliko uporabnih informacij in nasvetov najdete na njihovi spletni strani, kjer najdete tudi informacije o vključevanju študentov s posebnimi potrebami, tujih in Erasmus študentov ter doktorskih študentov v študijski proces in trg dela. Za vse, ki vas zanima praksa v tujini pa omogočajo tudi povezavo s portalom GoinGlobal.

Vse storitve, ki jih izvajajo, so za študente Univerze v Ljubljani brezplačne. Do njih pa dostopate preko portala POPR in njihove spletne strani. Ne spreglejte pa tudi webinarjev na temo mehkih veščin v e-učilnici in aktualnih novic na socialnih omrežjih ter e-novičniku.

Več infdormacij preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Planirani dogodki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.