Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Karierni tabor

Izkoristi priložnost in se prijavi na brezplačne delavnice ter izboljšaj svoje kompetence.

Si zamudil/a uspešno izveden julijski Karierni tabor ali pa ga želiš obiskati ponovno? Imamo dobro novico zate! Že pred začetkom novega študijskega leta ti Karierni centri UL spet omogočajo, da se udeležiš BREZPLAČNIH delavnic, ki te bodo odlično opremile za vstop na trg dela.

Pridruži se jim med 20. 9. in 1. 10., pred tem pa preveri, kako pester nabor delavnic so zate pripravili tokrat. Izbiraš lahko med najrazličnejšimi vsebinami; od znanja uporabe digitalnih komunikacijskih orodij v delovnem okolju in poznavanja prvin projektnega menedžmenta, PR-ja ter spletnega oglaševanja (Google AdWords) do pridobivanja že znanih top kompetenc (poslovna angleščina, tečaj Excel-a) in še mnogo več.

Se želiš prijaviti na delavnice? Vse prijave na delavnice bodo potekale prek portala POPR. Če še nikoli nisi vstopil/a v POPR, se prijavi zdaj - čisto enostavno je, saj se prijaviš s svojo digitalno UL identiteto. Ko boš enkrat v POPR-u, poiščeš dogodek in se prijaviš nanj.

Celoten seznam delavnic:
Upravljanje sprememb
Google AdWords
Poslovna angleščina
PR za ustvarjalce s področja kulture
Excel napredni tečaj
Digitalna orodja za produktivno timsko delo
Projektni management v ang. jeziku
Kako se učinkovito učiti
Govorica telesa
Javno nastopanje
Reševanje konfliktov
Iskanje prakse v tujini

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »