UL ZF | Klub diplomantov baner

Nagovor

Spoštovane diplomantke in spoštovani diplomanti ter študentke in študenti zaključnih letnikov Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani!

Ker želimo ohraniti stik z vami tudi po končanem študiju oziroma obnoviti stike, vas vabimo, da se nam pridružite v Klubu alumnov Zdravstvene fakultete. PRIJAVA

Namen kluba je razvijati sodelovanje ter povezovanje fakultete s svojimi diplomanti, omogočiti stik in mreženje različnim generacijam naših diplomantov, negovati pripadnost diplomantov ustanovi ter skrbeti za ugled izobrazbe in poklica, pridobljenih na naši fakulteti.

Klub alumnov Zdravstvene fakultete je bil ustanovljen leta 2009 in ima že preko 3.000 članov.

Člane Kluba alumnov obveščamo o izobraževanjih ter strokovnih izpopolnjevanjih, ki jih s posebnimi ugodnostmi za člane in članice Kluba alumnov organizira Center za vseživljenjsko učenje - CVU, o izdaji novih publikacij ZF in o vabljenih predavanjih tujih predavateljev (Mednarodni zdravstveni forum).

V Klub alumnov je vključen tudi Karierni center, ki študente in diplomante spodbuja, da so aktivni na svoji poklicni poti. 

Univerza v Ljubljani je junija 2018 vzpostavila skupni spletni portal za vse Klube alumnov svojih članic, ki s svojimi funkcionalnostmi omogoče še več oblik sodelovanja in informiranja.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Včlanite se že danes v Klub alumnov (diplomantov) preko spletnega portala alumniul.online.

Brošura - UL Alumni klubi (2019)

Pravila Alumni - Kluba diplomantov UL ZF

 

KONTAKT 

Tanja Copek
Tel: 01 300 11 90

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Spremljajte aktivnosti Mreže klubov alumnov:

UL ZF | FacebookFB Alumni UL 

UL ZF | Instagram

IG Alumni UL

UL ZF | Twitter

Twitter Alumni UL

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.