Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Prijavnica

Spoštovane diplomantke in spoštovani diplomanti ter študentke in študenti zaključnih letnikov, vabimo vas, da se včlanite v Alumni - Klub diplomantov Zdravstvene fakultete na spletnem portalu UL

KLIKNI na spletno povezavo https://alumniul.online/

UL ZF | Alumni Online

Preverite aktualne ugodnosti za člane tukaj.

Zakaj se pridružiti Alumni - Klubu diplomantov na portalu UL?

  • 10 % popust pri prijavi na vsa izobraževanja, v organizaciji Centra za vseživljenjsko učenje ZF.
  • Neposreden dostop do drugih alumnov UL. Poiščite strokovnjaka na svojem področju, sprašujte, predstavite idejo, razvijajte novosti skupaj z drugimi alumni UL.
  • Mreženje in iskanje novih poslovnih priložnosti. Poiščite partnerja za nov projekt oz. se povežite s tistimi, ki partnerje iščejo.
  • Redno objavljena prosta delovna mesta. Preverite katera podjetja iščejo prav take profile kot je vaš.
  • Aktivnosti in dogodki namenjeni alumnom UL. Ostanite obveščeni o dogajanju, ki je namenjeno prav vam. Ne zamudite obletnice vaše generacije ali nadgrajujte svoje znanje z zanimivimi predavanji in delavnicami.
  • Mentorski program za prenos znanja. Če iščete usmeritev kako nadgraditi svojo karierno pot ali želite predati svoje znanje mlajšim generacijam, lahko to storite v skupnosti alumnov UL.
  • Obujanje spominov. Se še spomnite veselja s sošolci v zgodnjih jutranjih urah? In tiste simpatije, ki je v 4 letih študija niste uspeli ogovoriti? Povežite se s prijatelji iz študentskih dni in skupaj obujajte spomine na lepe študentske dni.
  • Koriščenje ugodnosti. Univerza v Ljubljani in njene članice se povezujejo z različnimi partnerskimi organizacijami, ki nudijo alumnom UL določene ugodnosti. Pogoj za koriščenje ugodnosti je identifikacijska številka posameznika, s katero dokazuje, da je alumen UL. Identifikacijska številka je posamezniku dodeljena ob vstopu v spletni portal.
Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »