Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Obvestila

Zadnji teden izpitnega obdobja, med 12. in 16. februarjem 2024, študentke in študenti UL lepo vabljeni na Karierni tabor - niz brezplačnih delavnic. Tokrat se bomo osredotočili na krepitev mehkih veščin, saj te postajajo vse bolj pomembne.

Preberite več ...

V času zimskega izpitnega obdobja je Univerzitetna športna dvorana za študentke in študente UL odprta od 12.00 do 22.30. Do vključno 16. 2. 2024 potekajo programi »Športno izpitnega obdobja«, na katere se študenti prijavijo preko prijavnega sistema POPR.

Preberite več ...

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje nagradi za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih.

K prijavi so vabljeni vsi mladi diplomanti oz. magistri, ki so svoje zaključno delo zagovarjali v letu 2023 in pri tem obravnavali mlade oz. tematike s področja mladine. Obe zmagovalni deli prejmeta denarno nagrado, prav tako pa bodo podeljena še do 4 priznanja za odlično delo s področja mladih.

Preberite več ...

Tečaj, ki bo potekal na Zdravstveni fakulteti, je namenjen vsem kandidatom, ki se nameravajo vpisati na študij Laboratorijske zobne protetike in bi radi utrdili svoje spretnosti, potrebne za praktični izpit iz ročnih spretnosti.

Udeležijo pa se ga lahko tudi vsi, ki bi se radi naučili osnov risanja in modeliranja.

Preberite več ...

Prijavi se na razpis za študentske projekte v Peskovniku, odprtem laboratoriju!

Zagotovijo ti materialna sredstva, opremo, prostor in strokovno mentorstvo, ti pa pridobiš nove izkušnje, čas za eksperimentiranje in izdelek, ki si si ga sam/a zamislil/a!

Preberite več ...

Odprte so prijave na nacionalni razpis »Za ženske v znanosti", v partnerstvu z L'ORÉAL Adria in Slovensko nacionalno komisijo za UNESCO.

Enkratno štipendijo L'ORÉAL – UNESCO »Za ženske v znanosti« 2024 v višini 5.000 evrov je v 18 letih prejelo že 49 znanstvenic. Marca prihodnje leto se jim bodo pridružile tri nove raziskovalke, ki bodo s svojim znanstvenim delom prepričale strokovno komisijo.

Preberite več ...

Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Preberite več ...

Po sklepu Komisije za tutorstvo je razpis za študentsko tutorstvo podaljšan in sicer na študijskih programih:


LZP: 1 mesto - možnost prijave na izbirni predmet za študente tretjega letnika,
OP: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega in tretjega letnika,
ZN: 5 mest - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega in tretjega letnika.

Kandidati za mesto tutorja študenta naj pisne vloge (skeniran izpolnjen obrazec z morebitnimi dokazili o izpolnjevanju pogojev in motivacijskim pismom) oddajo elektronsko na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V Zadevi e-sporočila naj bo zapisano "Prijava - Študentsko tutorstvo 2023/24". 

Razpis je podaljšan do zapolnitve prostih mest.

 

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »