Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Obvestila

Obveščamo vas, da bo skladno z Razpisom za vpis v študijskem letu 2024/2025, praktični izpit iz ročnih spretnosti potekal v četrtek, 27. junija 2024, od 7.30 ure dalje (do predvidoma 20.00 ure) na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, Zdravstvena pot 5.

Preberite več ...

Za štipendije za poletne tečaje BAYHOST se lahko prijavijo študenti in mladi akademiki vseh disciplin s srednjim znanjem nemščine (vsaj na ravni B1) iz Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Kosova, Severne Makedonije, Srbije, Slovenije in Ukrajine. Ob prijavi morajo študenti zaključiti vsaj dva celotna semestra na visokošolskem zavodu in predložiti ustrezne ocene. Kandidati morajo imeti državljanstvo ene od upravičenih držav. 

Preberite več ...

Zadnji teden izpitnega obdobja, med 12. in 16. februarjem 2024, študentke in študenti UL lepo vabljeni na Karierni tabor - niz brezplačnih delavnic. Tokrat se bomo osredotočili na krepitev mehkih veščin, saj te postajajo vse bolj pomembne.

Preberite več ...

V času zimskega izpitnega obdobja je Univerzitetna športna dvorana za študentke in študente UL odprta od 12.00 do 22.30. Do vključno 16. 2. 2024 potekajo programi »Športno izpitnega obdobja«, na katere se študenti prijavijo preko prijavnega sistema POPR.

Preberite več ...

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje nagradi za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih.

K prijavi so vabljeni vsi mladi diplomanti oz. magistri, ki so svoje zaključno delo zagovarjali v letu 2023 in pri tem obravnavali mlade oz. tematike s področja mladine. Obe zmagovalni deli prejmeta denarno nagrado, prav tako pa bodo podeljena še do 4 priznanja za odlično delo s področja mladih.

Preberite več ...

Tečaj, ki bo potekal na Zdravstveni fakulteti, je namenjen vsem kandidatom, ki se nameravajo vpisati na študij Laboratorijske zobne protetike in bi radi utrdili svoje spretnosti, potrebne za praktični izpit iz ročnih spretnosti.

Udeležijo pa se ga lahko tudi vsi, ki bi se radi naučili osnov risanja in modeliranja.

Preberite več ...

Prijavi se na razpis za študentske projekte v Peskovniku, odprtem laboratoriju!

Zagotovijo ti materialna sredstva, opremo, prostor in strokovno mentorstvo, ti pa pridobiš nove izkušnje, čas za eksperimentiranje in izdelek, ki si si ga sam/a zamislil/a!

Preberite več ...

Odprte so prijave na nacionalni razpis »Za ženske v znanosti", v partnerstvu z L'ORÉAL Adria in Slovensko nacionalno komisijo za UNESCO.

Enkratno štipendijo L'ORÉAL – UNESCO »Za ženske v znanosti« 2024 v višini 5.000 evrov je v 18 letih prejelo že 49 znanstvenic. Marca prihodnje leto se jim bodo pridružile tri nove raziskovalke, ki bodo s svojim znanstvenim delom prepričale strokovno komisijo.

Preberite več ...

Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Preberite več ...
Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »