Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za mednarodne Študentske individualne raziskovalne projekte (ŠIRP)

Multidisciplinarni center za mednarodne razvojne projekte EUTOPIA2050, EUTOPIA-TRAIN in EUTOPIA-SIF (MRRC) je v sodelovanju z Univerzitetno službo za mednarodno sodelovanje in Centrom za osebni in profesionalni razvoj študentov objavil nov razpis za mednarodne Študentske individualne raziskovalne projekte (ŠIRP) s finančno spodbudo za mobilnost za študijsko leto 2021/2022.

Na razpis, ki bo odprt do porabe sredstev oziroma najkasneje do 29. 7. 2022, se lahko prijavite študentke in študenti prve in druge stopnje, ki vas zanima priprava in izvedba individualnega raziskovalnega projekta skupaj z eno od članic zveze EUTOPIA. Poleg priprave projekta, ki bo vključeval komponento študentskega raziskovalnega dela z dvema mentorjema oz. mentoricama (pregled, analiza in primerjava literature, pregled metodologij in interdisciplinarnih pristopov, delo na seminarju, diplomski nalogi ali članku. itd.), mora projekt nujno vključevati tudi predlog mobilnosti na univerzi gostiteljici (dodana vrednost obiska predlagane univerze, obisk knjižnic in laboratorijev/raziskovalnih skupin ter drugih aktivnosti, ki podpirajo mednarodni študentski projekt). Projekti bodo v celoti financirani iz Razvojnega stebra financiranja. Ena od posebnosti razpisa je možnost financiranja virtualnih mobilnosti, do katerih so upravičeni študentke in študenti s posebnim statusom.

Študentke in študenti v prijavni obrazec v POPR-u vnesejo osebne podatke (ime, naslov, TRR, fakulteto ipd.) in priložijo dva obrazca:
- načrt projekta in mobilnosti (Project and Mobility Plan), ki se priloži ob prijavi;
- zaključno poročilo (Project and Mobility Report), pa se pripravi in odda po zaključku projekta.

Obrazca študent/-ka izpolni v angleščini skupaj z mentorjema oz. mentoricama.

Prijave in koordinacijo vodi MRRC EUTOPIA. Vsa morebitna vprašanja lahko posredujete na naslednji e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Besedilo razpisa in vse dodatne informacije.

Obrazec 1 – Načrt mobilnosti in izvedbe projekta.

Obrazec 2 - Poročilo o projektu in mobilnosti.

Letak.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »