Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje (Deutsche Bundesstiftung Umwelt – DBU)

Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje univerzitetnim diplomantom omogoča pridobitev dodatne strokovne usposobljenosti za reševanje nalog varstva okolja in ohranjanja narave v njihovih matičnih državah.

Štipendijski program traja od šest do dvanajst mesecev in vključuje večtedenski intenzivni tečaj nemščine ter štipendijo v višini 1350 EUR/mesečno. Inštitucije, ki gostijo udeležence so univerze, raziskovalni inštituti, podjetja in društva v Nemčiji. Najboljši štipendisti se lahko potem prijavijo tudi na 6 mesečni financirani projekt izveden v Sloveniji.

Več informacij in kontaktni podatki za vprašanja.

Rok za prijave: 5. marec 2023.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »