Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za raziskovalne štipendije na Univerzi v Gradcu

Univerza v Gradcu razpisuje raziskovalne štipendije za študente 2. in 3. stopnje ter podoktorante, in sicer z začetkom v mesecu februarju 2024 za obdobje do štirih mesecev.

Rok za prijavo: 1. november 2023 (študenti na 2. in 3. stopnji študija morajo do 25. oktobra 2023 zagotoviti vse potrebne informacije za dostop do prijavnega portala).

Kontaktni osebi:

- za študente za 2. in 3. stopnji: mag. Christa Grassauer, tel.: 0316/380-1254, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
- za podoktorante: Mediha Ohranovic, tel.: 0316/380-2214, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran razpisa s podrobnimi informacijami: Go Styria scholarship programme - Office of International Relations (uni-graz.at)

Vabljeni k prijavi!

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »