Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za štipendije za študijsko ali raziskovalno mobilnost na Slovaškem

Nacionalni štipendijski program Slovaške republike ponuja štipendije za študijsko ali raziskovalno mobilnost na slovaških univerzah v letnem semestru študijskega leta 2023/24 za študente magistrskega, doktorskega in postdoktorskega študija.

Rok za oddajo prijave je 31. oktober 2023 do 16.00 ure. Vloge za štipendije oddate na spletni strani - www.stipendia.sk, oz.  www.scholarships.sk.  Za vprašanja o Nacionalnem študijskem programu se obrnite na koordinatorico (ga. Silvia Lipovská, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Naslednji rok za prijavo za štipendije za celotno študijsko leto 2024/25 bo 30. aprila 2024. 

Kontaktna oseba za dodatne informacije: lekt. Hana Lacova (lektorica slovaškega jezika na FF UL, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Podrobne informacije o programu.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »