Zvezna dežela Bavarska razpisuje štipendije za poletne tečaje nemškega jezika v letu 2021. Štipendije krijejo stroške šolnine, nastanitve in prehrane, v primeru spletne izvedbe jezikovnega tečaja pa bodo prejemnikom kriti le stroški tečaja.

Študenti vseh študijskih področij z znanjem nemškega jezika na ravni B1 ali več, se lahko prijavite za štipendije za poletni jezikovni tečaj centra BAYHOST (Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southeastern Europe). V času prijave je potrebno imeti že opravljena vsaj dva semestra študija na visokošolski inštituciji, kar se izkazuje z izpisom ocen.

Rok za prijavo: najkasneje do 23. marca 2021 (datum prejema pošte).

Nadaljnje informacije o poletnih tečajih in postopku prijave.
FB profil.

Zaradi trenutne epidemije koronavirusne bolezni COVID-19 še vedno ni dokončno določeno, kateri poletni tečaji se bodo dejansko izvedli. Kljub temu, je v primeru interesa potrebno prijavo posredovati do navedenega roka. Dodelitev štipendij poteka od aprila do junija v skladu z obsegom razpoložljivih poletnih tečajev.

V kolikor bi imeli dodatna vprašanja, jih posredujte na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.