Nemška služba za akademske izmenjave (German Academic Exchange Service – DAAD ) organizira virtualni karierni sejem za raziskovalce  pod naslovom «Research in Germany«. Virtualni dogodek bo potekal v četrtek, 24. junija 2021 med 9. in 13. uro (CEST).

Udeleženci se bodo seznanili s kariernimi in raziskovalnimi možnostmi za doktorske študente in postdoktorske raziskovalce  v Nemčiji. V okviru dogodka lahko študenti in raziskovalci stopijo v stik s profesorji in člani podiplomske in raziskovalne akademije Technische Universität Bergakademie Freiberg ter z akademiki iz več kot 20 nemških univerz in raziskovalnih ustanov. Spletni dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Dodatne informacije in možnost prijave.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.