Obveščamo vas, da je v okviru mednarodne strateške mreže CELSA (Center European Leuven Strategic Alliance), katere soustanoviteljica je tudi Univerza v Ljubljani, objavljen 5. razpis CELSA Research Fund.

Cilj razpisa je vzpostaviti skupno sodelovanje na raziskovalnem projektu, ki bo v roku treh let po začetku projekta privedel do skupne prijave raziskovalnega projekta na razpis programa Obzorje Europa.
Vsako leto UL s pomočjo Razvojnega sklada sofinancira od 2-4 interne kolaborativne CELSA projekte z vseh znanstvenih področij.

Predstavitev razpisa bo v četrtek, 8. oktobra 2020 ob 13.00 uri preko spletne platforme (povezavo boste vsi prijavljeni prejeli naknadno).
Prosimo, da se prijavite preko povezave.
Povezava na razpis.
Rok prijave projektnega predloga: 28. november 2020.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.