Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis CELSA Research Fund

Obveščamo vas, da je v okviru mednarodne strateške mreže CELSA (Center European Leuven Strategic Alliance), katere soustanoviteljica je tudi Univerza v Ljubljani, objavljen 5. razpis CELSA Research Fund.

Cilj razpisa je vzpostaviti skupno sodelovanje na raziskovalnem projektu, ki bo v roku treh let po začetku projekta privedel do skupne prijave raziskovalnega projekta na razpis programa Obzorje Europa.
Vsako leto UL s pomočjo Razvojnega sklada sofinancira od 2-4 interne kolaborativne CELSA projekte z vseh znanstvenih področij.

Predstavitev razpisa bo v četrtek, 8. oktobra 2020 ob 13.00 uri preko spletne platforme (povezavo boste vsi prijavljeni prejeli naknadno).
Prosimo, da se prijavite preko povezave.
Povezava na razpis.
Rok prijave projektnega predloga: 28. november 2020.

 

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »