Univerza CY Cergy Paris bo od 29. junija do 3. julija gostila prvega od šestih mednarodnih dogodkov zveze EUTOPIA (Eweek), načrtovanih v okviru projekta EUTOPIA 2050. Na dogodku bo sodelovalo vseh šest univerz, ki so članice zveze EUTOPIA, to so Univerza v Ljubljani, organizatorica dogodka CY Cergy Paris Université, Vrije Universiteit Brussel, Univerza v Göteborgu, Univerza Pompeu Fabra v Barceloni in Univerza v Warwicku.

Zaradi situacije nastale zaradi virusa covid-19 se je zveza odločila za digitalizacijo prvega EUTOPIA tedna, ki bo od 29. junija do 3. julija v celoti potekal preko spleta. Registracije za EUTOPIA teden so že odprte.

Sodelujete lahko v dveh natečajih:
1. foto natečaj za študente in zaposlene bo potekal na Instagramu in Facebooku (od 26. junija do 2. julija),
2. video natečaj, v katerem študenti predstavijo svojo vizijo o tem, kakšni naj bosta idealna univerza prihodnosti in evropska zveza EUTOPIA, pa je že odprt in poteka do 26. junija.

Več informacij.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.