Posebne razmere, v katerih smo že dobro leto, so nas še bolj opozorile, kako pomembno je zdravje in zdrav življenjskih slog posameznice oz. posameznika.

O naravnih priložnostih za krepitev imunskega sistema, samoohranitvenih ukrepih v samoizolaciji, zdravi prehrani in prehranskih navadah, ustreznih navadah za kakovosten spanec, pravilnem pristopu h gibanju in vadbam, bodo na dogodkih Meseca zdravja, spregovorili uveljavljeni strokovnjaki in strokovnjakinje. Za dodatno gibalno motivacijo sodelujte v izzivu V 30 dneh peš okoli sveta, ki vabi vse udeležene in udeležence k beleženju korakov za dosego skupnega cilja – 20.000.000 korakov v mesecu aprilu.

Vsi dogodki so v celoti brezplačni in potekajo prek spleta. Obvezna je predhodna prijava prek https://popr.uni-lj.si/. Število mest je omejeno.

Program meseca zdravja in več informacij.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.