Letos že dvanajstič zapored ponosno podeljujejo nagrado, namenjeno najboljšim mentoricam in mentorjem doktorskih študentk in študentov v Sloveniji.

Pravico do predlaganja svojega mentorja oz. mentorice so imeli vsi doktorski študenti, ki so se vpisali na študij leta 2018 ali prej, in nekdanji doktorski študenti, ki so zagovarjali doktorsko disertacijo leta 2018 ali kasneje.Skupno je bilo predlaganih 79 različnih mentoric oz. mentorjev, kar potrjuje pomen zavedanja dobrih mentorskih praks tudi v pričujočih časih, ki so polni izzivov in terjajo maksimalno prilagodljivost s strani nas vseh.

Med nominiranci je tudi naša predavateljica, doc. dr. Renata Vauhnik.

Podrobnosti letošnje podelitve Mentor leta 2020 so zaenkrat še zavite v tančico skrivnosti. Podobno kot v lanskoletnem formatu bodo tudi letos objavili velike finaliste tik pred sklepnim dogodkom, ki bo tradicionalno potekal ob podpori Javne agencije za raziskovalne dejavnosti (ARRS).

Več informacij.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.