Chem2Change konferenca je namenjena izmenjavi znanja in mreženju raziskovalcev iz področij okolja, biologije, kemije, zdravstvenih in drugih ved, ki preučujejo trenutne globalne izzive.

Dogodek bo 15. in 16. marca 2022 organiziran v obliki vabljenih predavanj, predavanj raziskovalcev na začetku kariere, diskusij in delavnic. Za vse raziskovalce na začetku kariere (magistrski in doktorski študentje, mladi raziskovalci, podoktorski raziskovalci), ki bodo pripravili prispevek in predavanje je udeležba brezplačna. Za udeležence brez prispevkov pa kotizacija znaša 20 EUR.

Sekcije bodo vključevale teme kot so varstvo narave in podnebne spremembe, analitske metode v okoljski kemiji, trajnostni razvoj ter druge. V vsaki sekciji bo za najboljšo predstavitev podeljena denarna nagrada.

Vabljeni vsi raziskovalci na začetku kariere, da pripravite prispevek in predavanje, ter vsi drugi zainteresirani poslušalci!

Za več informacij si oglejte letak ali obiščite spletno stran

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.