Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Arhiv obvestil - študenti

Odprte so prijave na nacionalni razpis »Za ženske v znanosti", v partnerstvu z L'ORÉAL Adria in Slovensko nacionalno komisijo za UNESCO.

Enkratno štipendijo L'ORÉAL – UNESCO »Za ženske v znanosti« 2024 v višini 5.000 evrov je v 18 letih prejelo že 49 znanstvenic. Marca prihodnje leto se jim bodo pridružile tri nove raziskovalke, ki bodo s svojim znanstvenim delom prepričale strokovno komisijo.

Preberite več ...

Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Preberite več ...

Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani je julija 2023 prejela sklep NAKVIS-a o akreditaciji univerzitetnega študijskega programa Fizioterapija 1. stopnja. V študijskem letu 2024/2025 bo Zdravstvena fakulteta vpisovala v univerzitetni program Fizioterapija 1. stopnja, v obstoječi visokošolski strokovni študijski program Fizioterapija 1. stopnja pa od takrat ne več.

Preberite več ...

Po sklepu Komisije za tutorstvo je razpis za študentsko tutorstvo podaljšan in sicer na študijskih programih:


LZP: 1 mesto - možnost prijave na izbirni predmet za študente tretjega letnika,
OP: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega in tretjega letnika,
ZN: 5 mest - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega in tretjega letnika.

Kandidati za mesto tutorja študenta naj pisne vloge (skeniran izpolnjen obrazec z morebitnimi dokazili o izpolnjevanju pogojev in motivacijskim pismom) oddajo elektronsko na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V Zadevi e-sporočila naj bo zapisano "Prijava - Študentsko tutorstvo 2023/24". 

Razpis je podaljšan do zapolnitve prostih mest.

 

Obveščamo vas, da bo skladno z Razpisom za vpis v študijskem letu 2023/2024, praktični izpit iz ročnih spretnosti potekal v torek, 27. junija 2023, od 7.30 ure dalje (do predvidoma 20.00 ure) na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, Zdravstvena pot 5.

Vsi prijavljeni kandidati bodo vabilo s podrobnimi navodili prejeli po e-pošti.

Študentke in študenti Sanitarnega inženirstva in Zdravstvene nege ZF UL

Na Zdravstveni fakulteti smo, skupaj s Pedagoško fakulteto, Filozofsko fakulteto, Medicinsko fakulteto in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, uspešno kandidirali na razpisu MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«, za sofinanciranje projekta z naslovom »Kako si pravilno umiti roke? Nič lažjega«, ki smo ga prijavili v sodelovanju z zasebnim vrtcem Sonček.

Preberite več ...

Spoštovani študentke in študenti Sanitarnega inženirstva, Zdravstvene nege in Delovne terapije.

Na Zdravstveni fakulteti smo, skupaj s Filozofsko fakulteto in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, uspešno kandidirali na razpisu MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«, za sofinanciranje projekta »Hmm, le kam bi dal?«, ki smo ga prijavili v sodelovanju z Domom starejših Škofljica. Namen projekta je izdelati usmeritve za organizacijo sistema ravnanja z odpadki v zavodu, poiskati idejne rešitve za opremo/embalažo, ki bi olajšala zbiranje posameznih vrst odpadkov na viru nastanka in pripraviti izobraževalni program, gradiva in pripomočke za posamezne skupine deležnikov.

Preberite več ...
Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »