Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Arhiv obvestil - študenti

Študentke in študenti Sanitarnega inženirstva in Zdravstvene nege ZF UL

Na Zdravstveni fakulteti smo, skupaj s Pedagoško fakulteto, Filozofsko fakulteto, Medicinsko fakulteto in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, uspešno kandidirali na razpisu MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«, za sofinanciranje projekta z naslovom »Kako si pravilno umiti roke? Nič lažjega«, ki smo ga prijavili v sodelovanju z zasebnim vrtcem Sonček.

Preberite več ...

Spoštovani študentke in študenti Sanitarnega inženirstva, Zdravstvene nege in Delovne terapije.

Na Zdravstveni fakulteti smo, skupaj s Filozofsko fakulteto in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, uspešno kandidirali na razpisu MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«, za sofinanciranje projekta »Hmm, le kam bi dal?«, ki smo ga prijavili v sodelovanju z Domom starejših Škofljica. Namen projekta je izdelati usmeritve za organizacijo sistema ravnanja z odpadki v zavodu, poiskati idejne rešitve za opremo/embalažo, ki bi olajšala zbiranje posameznih vrst odpadkov na viru nastanka in pripraviti izobraževalni program, gradiva in pripomočke za posamezne skupine deležnikov.

Preberite več ...

Pridruži se mentorskemu programu Alumni za študente za en dan. Spoznaj diplomante ZF in njihovo delo. Nikoli ne veš, kje te čaka prava kariera.

Prijavi se v mentorski program Alumni za študente in za en dan spoznaj delovno mesto izbranega mentorja (diplomanta Zdravstvene fakultete). Ugotovi, ali je delovno področje zate pravo. Vprašaj vse, kar te zanima.

Registriraj se na portalu alumni in v svojem profilu označi, da želiš sodelovati v mentorskemu programu 2021/22 in spremljaj obvestila.

Več informacij.

Spoštovana študentka, spoštovani študent.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Preberite več ...

Karierni centri UL vabijo študente in študentke UL na jesensko izvedbo Kariernega tabora, ki bo potekal med 26. in 30. septembrom 2022. Gre za sklop brezplačnih delavnic, s katerimi se naučite novih spretnosti in pridobite kompetence, ki vam bodo lahko koristile v zasebnem in poklicnem življenju.

Preberite več ...

Pravilnik o zaključnem delu na prvi in drugi stopnji določa, da Katedra obravnava prijavo teme in dispozicijo dela glede na vsebinsko ustreznost, v roku enega meseca (v navedeni rok ne šteje čas od 1. julija do 20. avgusta) od dne prejema.

V skladu s tem vas obveščamo, da v navedenem roku enako velja za pregled zaključnega dela s strani mentorja in recenzenta. Izjeme so v primeru individualnega dogovora med mentorjem/recenzentom in študentom.

Preberite več ...

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov višješolskega in visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2022/2023, vendar je prijava na razpis mogoča šele od 1. 7. 2022 dalje.

Preberite več ...

Fakulteta za računalništvo in informatiko je z mednarodnimi partnerji pripravila magistrski program eXplainable Artificial Intelligence in healthcare Management (razložljiva umetna inteligenca v zdravstvu).  

Študij je unamenjen študentom smeri s področja zdravstva, medicine in računalništva. Združuje znanja s teh področij, usmerjen zlasti v praktični prikaz delovanja tehnik strojnega učenja z razlago rezultatov odločitvenih modelov, upravljanja zdravstvenih inštitucij ter vključevanja etike pri delu s sistemi za podporo odločanju.

Preberite več ...

V sredo, 25. 5. 2022, ob 14. uri, vabljeni na uvodno usposabljanje za prostovoljce. Usposabljanje bo v DSO Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce, Cesta na Bokalce 51.

Prostovoljci se bodo zavezali, da bodo v obdobju enega leta opravili vsaj 24 ur prostovoljnega dela v enotah Bokalce ali Kolezija. Osnovni pogoji za udeležbo na usposabljanju so:
- motiviranost kandidatk/ov za delo s starejšimi ljudmi;
- sprejemanje vseh pogojev in pravil dela, ki jih bomo predstavili na usposabljanju.

Preberite več ...
Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »