Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Sprejem brucev 2023/2024

Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Objavljamo razpored sprejema brucev, ki bo na Zdravstveni fakulteti potekal v petek, 29. 9. 2023.

Želimo vam prijeten začetek novega študijskega leta!


POZDRAV BRUCEM UL

Univerza v Ljubljani (UL) skupaj s Študentskim svetom UL (ŠS UL) za brucke in bruce tudi letos pripravlja tradicionalni dogodek Pozdrav brucem, ki bo v ponedeljek, 2. oktobra, med 16. in 20. uro na Kongresnem trgu v Ljubljani. Študentke in študente bodo z odra pozdravili rektor UL, prof. dr. Gregor Majdič, predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani (ŠS UL) Miha Kosec in župan Mestne občine Ljubljana (MOL) Zoran Janković, na odru pa se jim bodo pridružili tudi dekani 23 fakultet in 3 akademij Univerze v Ljubljani – najstarejše, največje in najbolj uspešne visokošolske in znanstvenoraziskovalne ustanove v Sloveniji. Dogodek bo letos zaznamovan s prizadevanji za promocijo zdravja med študenti – na dogodku bo sodelovalo devet organizacij in inštitucij, ki bodo obiskovalke in obiskovalce spodbujali k bolj zdravem življenjskem slogu in jim pomagali z informacijami – in pa glasbo: nastopili bodo Plateau, skupina Slon in Sadež ter Masayah. 

Več informacij.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »