Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Podaljšan razpis za študentsko tutorstvo 2020/2021

Po sklepu Komisije za tutorstvo je razpis podaljšan do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 15. 9. 2020 in sicer na študijskih programih:

BA: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente tretjega letnika,
SI: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente tretjega in četrtega letnika,
ZN: 1 mesto - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega in tretjega letnika,
FT II. stopnja: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega letnika,
RT II. stopnja: 1 mesto - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega letnika,
ZN II. stopnja: 2 mesti - možnost prijave na izbirni predmet za študente drugega letnika.

Kandidati za mesto tutorja študenta lahko pisne vloge (izpolnjen obrazec z dokazili o izpolnjevanju pogojev in motivacijskim pismom) v skenirani obliki pod oznako »študentsko tutorstvo 2020/21« oddate z elektronsko pošto na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za vse ostale informacije in podatke pa se lahko obrnete na koordinatorko tutorstva na ZF Barbaro Domajnko (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Razpis.

 

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »